• Slide1
  • Slide2
  • Slide3

Men se jadra

Šola jadranja? Ja! Šola kuhanja? Ja! Šola življenja med otoki? Ja! Šola preživetja v naravi? Ja! Šola ribolova? Ja! Men se jadra? Ja!

 

Men se jadra je nov projekt, ki je zamišljen drugače, več in više, kot šola jadranja. Zamišljen je kot enotedensko potepanje po najzanimivejših jadralskih rutah, z raziskovanjem najlepših kotičkov. Namenjen je vsem – skupinam mladcev in mladenk, družinam, skupinam razigranih ali mirnih in vsem drugim,  ki bi se poleg jadranja na potovalni jadrnici radi naučili tudi ostalih zanimivih, nujnih in malo manj nujnih dodatkov. Poleg same plovbe in vsega nujnega ob njej tudi spoznavanje kuhinje kot umetniškega ateljeja – priprava različnih rižot, juhic iz ulovljenega in nabranega, morskih specialitet, drugačnih zajtrkov in večernih sladkarijic.

 

jadra-1-5

 

Sva jadralca, pedagog in pedagog, skiper in skiper, kuhar in fizik. O morju veva veliko, kar pa je še daleč od vsega. Imava ga rada, ga ceniva, spoštujeva. Vsega kar znava in kar o morju veva, se učiva že skoraj celo življenje. Delček tega, jadranja, ljubezni do morja, preživetja v odmaknjenem zalivu, vas lahko naučiva v sanjskem tednu na jadrnici srednjega višjega razreda. Ne bova krmarila, brala kart, izbirala destinacij, ne pospravljala, ne kuhala. Vi boste!

 

ČE STE ZA TAKE POČITNICE IN ČE SE TUDI VAM JADRA, SPOROČITE PO MAILU NA NASLOV Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">.

 

Poklicala vas bova in dogovorili se bomo za sestanek, kjer vam bova pojasnila vse podrobnosti.

 

Dodatne informacije: Andrej 041/798-220 in Vasko 041/519-819